HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

Vicc ez vagy tán komoly?

2010.06.03. 17:06 nybo

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke (most ez a posztja a fontosabb) alaposan belefingott a nulláslisztbe. Azt mondta, hogy gyakorlatilag egy lépésre vagyunk a görög államcsődtől, így most bizony össze kell kapnunk magunkat. Éppen csak a megszorítás és reform szavakat nem emlegette, ami azért örömteli (ez az egyetlen öröm ebben a sztoriban).

Most arról nem is beszélnék, hogy Kósa szavaira esett a forint (reggel a fogmosásnál valszeg ő se gondolta volna, hogy ilyen tartalmas lesz a napja), hanem inkább a háttérről.

Erről a székely adoma jut az ember eszébe: vicc ez vagy tán komoly? Ha komoly, akkor ordas nagy baj van - tudtuk, hogy nehéz lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire.

Ha "vicc", azaz ha a Fidesz ezzel akarja csak hűteni a kedélyeket, a várakozásokat, ahogy az Index sejteti, akkor ez részint ostoba, részint elég sunyi dolog. Főleg, ha esetleg nem is igaz, s a Fidesz csak ezzel akar hivatkozás alapot nyerni bizonyos dolgokhoz. Nem ezért szavaztak, szavaztunk erre a pártra, hogy ez is egy hazugsággal nyisson. Méghozzá nem is kicsivel. Egy őszödi böszme jut erről az ember eszébe...

Úgyhogy talán jobb, ha mégis komoly. Mert viccnek tényleg elég erős volna.

 

Utóirat: Később Varga Mihály is nyilatkozott. Talán mégis komoly.

Frissítve: Varga Mihály szerint az eseményeket nagyobb összefüggésbe kell helyezni, s akkor minden világossá válik. Honnan nézzük? Brüsszelből? Örülök, hogy ők legalább értik. Csak az ország többi része nem. 

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kósa forint államcsőd

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr132053973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása