HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

Még egyszer a medvebőrről

2009.12.01. 18:39 nybo

Nevetséges dolog manapság Lengyel Lászlónak hinni, magam is nevettem, amikor pár hete olvastam, hogy szerinte 2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi  miatt enyhe undorral, de csak elmennek, és leszavaznak az MSZP-re. Röhögtem, hogy ilyen nincs, hát ki tenne ilyet.

Aztán ért egy pár élmény szűk ismeretségemből, ami elbizonytalanított. Egy ismerősöm közölte, hogy ugyan a szocik valóban tönkrevágták az egész országot, utálja is már őket, mint varjú a rohadt tököt - de csak rájuk szavaz. Egyetlen érve volt bevallottan: Orbán ne győzzön. Hm.

Ma meg hallottam olyat egy másik ismerőstől, hogy: "én inkább jobbos vagyok, de ez a Bajnai tényleg olyan szimpatikus, rendes ember. Válság van, más se tudta volna jobban csinálni". A lényeg az volt, hogy akár maradhatnának is.

Pár hete már utaltam arra, hogy nem merészség, hanem egyenesen marhaság most, 2009 őszén kijelenteni, hogy a Fidesz megnyerte a 2010-es voksolást. Mert nem nyerte meg. Sőt, nagyon messze áll tőle, csak sokan nem akarják elhinni.

S ezt mutatja például a Századvég friss közvélemény-kutatása is: vezet a Fidesz, semmi gond, mondhatja mindenki a jobb térfélen - de csak 37 százalék mondja meg, kire is szavazna. A többi?

A többi okozhat egy nagy meglepetés a nemzeti oldalnak 2010 tavaszán.

1 komment

Címkék: választás mszp fidesz narancsbukta

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr461566958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2009.12.01. 20:01:28

"2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, és leszavaznak az MSZP-re"

40 évig butították őket, sikeresen. csak egy színt ismernek: a vöröset. mit várunk ezektől???
süti beállítások módosítása