HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

A medve bőre

2009.10.07. 16:24 nybo

Folyik a készülődés.

A médiában bizonyosan, legalábbis már szinte naponta jelennek meg hírek, hogy Pintér Sándor lesz a belügyminiszter (diktatúra lesz emberek, meglátjátok, de legalábbis maffiavilág, reszkessen mindenki, aki él), Szőcs Géza a kultuszminiszter, Matolcsy vagy Varga a gazdaságfejlesztés élén (felkészül: Szapáry)

Hogy a Fideszben valóban folyik-e ilyen kiválasztás, azt leginkább a fene, illetve Orbán Viktor tudja. De az tény, hogy a jelek szerint a kérdés eldőlt.

A 2010-es választást a Fidesz nyerte. Ez tényként vagyon elkönyvelve. Megnéztem a naptárt, tényleg 2009 októbere van, nem kerültünk még időhurokba.

Akkor meg? Nem volt elég 2002 és 2006? Amikor szintén húdetuttibiztoszicher volt a győzelem? Kell még egy pofáraesés? (Hozzáteszem, hogy a Fidesz mintha most egy kissé visszafogottabb lenne - ellentétben saját és ellen sajtójával).

Merthogy a meccs még nincs lejátszva. A 80. percben vagyunk,  jobboldal vezet 3-1-re, de hátra van még 10 perc és a hosszabbítás. Nem lehet addig fordítani? Dehogynem, ezt mutatta  például a svéd válogatott nem is olyan régen a magyar ellen. A 94. percben is lehet győzni. S nem lehet a 80.-ban hátradőlni, hogy megvan.

Jöhet még bármi, kideríthetik Orbánról, hogy rendszeresen az iskolák előtt álldogáll széttárt kabátban, szétoszthatja a vagyonát a nép között Bajnai és Gyurcsány. Jöhet eső, jöhet hó.

S jöhet még egy nagy pofon is. Nem akkor kellene megint csodálkozni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás orbán fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr681434345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása