HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

A PC megmondja a tuttit

2009.07.28. 09:08 nybo

Van valami diszkrét báj abban, hogy a Political Capital még mindig az objektív, független politikai elemző maszkjában tetszeleg, noha gyakorlatilag csak a politika iránt egyáltalán nem érdeklődő, s tartósan Kambodzsában élő magyarok előtt nem világos a tétel, miszerint: PC = MDF. (Valószínűleg a PC dolgozói egyben a szavazótábor nagy részét is adják :))

Sőt, Somogyi Zoltán a legutóbbi HVG-ben a demokratáknak szánt nagyívű írásában el is mondja, hogy a PC aztán többet már nemdéef. Aha...

Bizonyára van, aki emlékszik még, hogy 2006-ban az MDF, éppen a Political Capital nagy ívű ötletére támaszkodva 20-25 százalékos pártnak álmodta magát, egyben a Fidesz totális összeesését vizionálta. Meg azt delirálták, hogy ők lesznek az új jobboldal. A jelek szerint a népnek jó a régi is, hiszen a Fidesz szárnyal, az MDF meg seggen csúszott be az EP-be. 

Igaz, ez is a PC ötlete volt, márminthogy Bokros Lajost indítsák. (Bokros Laja  önmagában megér egy misét. Legutóbb a Népszabadságban osztotta az észt, hogy ő mit akar a magyar gazdaságban. Hát who the fuck is Bokros, hogy fontos legyen, ő mit akar?! Egy EP-képviselő, semmi több. Vagy sorozat lesz: mit akar Kósa Ádám és Göncz Kinga? Mert jelentősége Bokrosnak sincs több - se hatalma, se befolyása jelenleg. Teszem hozzá gyorsan: szerencsére).

Na szóval, a PC megmondja a tuttit: mit csinál a Fidesz, ha kormányra kerül. (ballib körökben a helyes kifejezés: hatalomra jut...) Itt olvasható: http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/07/27/ficot_koveti_orban/

A cím már önmagában odavág: Ficot, azt a rohadékot követheti Orbán. Persze a cikkből kiderül, hogy nem úgy követheti, de ki olvassa végig?

Nem is nagyon muszáj. Az elemzés ugyanis nem arról szól, hogy mit tesz majd a Fidesz (jövőbe úgysem lát senki, politológus pláne nem), hanem arról, mit kell tennie a PC szerint. 

De nagy a gyanúm, hogy nem ezt fogja.  A Fidesz ugyanis nem a Political Capitaltól kér tanácsot. 

Hiába, senki nem lehet tökéletes :)

Szólj hozzá!

Címkék: pc fidesz mdf

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr441272986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása