HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

Zárás előtt

2010.04.07. 20:35 nybo

Az MSZP feljelentést tesz, és törvénytelen adatbázis-készítéssel vádolja a Fideszt, egy, az interneten terjengő hangfelvétel alapján. A hangfelvételen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója beszél arról, hogy a pécsi időközi választáson pontosan tudták, ki hová szavaz. A Fidesz cáfolt, s közleményt adott ki, amely szerint az adatvédelmi biztos ajánlása alapján kezeli az adatokat.

Az m2 ma esti híradójában ennyi jött le a kampány utolsó (?) nagy ügyéről. A TV2-n és az RTL Klubon egy szó sem.

Ami érdekes. Török Gábor is azt mondja, kérdés, "vajon mennyire rezonál minderre a média. Ha – ahogy eddig láttuk – a Fidesz ellenfelei nem lesznek elég potensek, és a sajtó sem akar már kockáztatni, a mai felvétel még epizódszerepre sem lesz alkalmas a mostani kampányban. Ellenkező esetben viszont a hatás kiszámíthatatlan is lehet…"

Az elmúlt hetekben többször is úgy láttam, egy kijelentésnek nagyobb a súlya, mint amennyi valóban lett (mea culpa). Most viszont éppen a csend a furcsa. Miért nem léptek a kereskedelmi tévék? Tényleg már zajlik az igazodás? Mert akkor az MSZP-Jobbik vért izzadhat, akkor sem üt át a hír.

Ha igen, akkor még bármi lehet.

Ma még marad a kérdés: kibontakozik-e Kubatov-gate holnapra. S még egy: mi van, van-e egyáltalán valami a Kuruc tarsolyában. Mert ők is csütörtökre ígértek valamit.

S még egy kérdés adódik. Még a végén csak érdekes lesz a 2010-es kampány?

Frissítve: a kertévék azért másnap csak lehozták az ügyet, a Kuruc másnapi durranása pedig egy duplanulla volt. Bár Kubatov nyuggerezését valszeg a szocik még meglovagolják...

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr161902634

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vizsgálatok a Kubatov-beszéd miatt 2010.04.08. 16:00:01

Az adatvédelmi ombudsman hivatala szúrópróbaszerű vizsgálatot indít a pártok adatbázisaira irányulóan. Ennek oka a Fidesz pártigazgatójának szerdán napvilágot látott beszéde.

Trackback: Kubatov köteles beszéde 2010.04.08. 11:21:15

Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehet elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása