HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

Áruló?

2009.07.02. 08:04 nybo

Mára felébredt a Magyar Nemzet is MÁV-vezér ügyben. Leesett nekik, hogy mi is történt, s első lendületből le is árulózzák Andrási Miklóst. Amint már az előző posztban is olvasható, Bajnaiék egy fideszes alapítót, a legutóbbi EP-listán is szereplő egyént neveztek ki a MÁV élére. Azaz bizalmi embernek számít a Fidesznél, ezt viszonylag nehezen lehetne tagadni  - persze, mivel a magyar politikáról van szó, még a majdani tagadást sem lehet kizárni :) 

Azt írja a Magyar Nemzet, hogyaszondja: "Andrási feladata lesz a magyar vasúttársaság ingatlan vagyonának kiszemelgetése is. A MÁV Andrássy úti székháza, csakúgy, mint a megyeközpontokban központi helyen lévő irodaházak, ha nyomott áron is, de talán értékesíthetők a kormányváltás előtt. Utána azonban Andrásinak – akár a többi Gyurcsány- és Bajnai-privatizátornak – el kell számolnia a lelkiismeretével és a magyar nemzeti vagyonnal."

A lelkiismeretét majd megoldja valahogy (gondolom a lelkifurdalástól gyötörve éjszaka vizesre sírja a párnáját Bajnai, Oszkó, Kóka is).

De ki fogja elszámoltatni? Hiszen Andrási a "mi kutyánk kölke", a Fidesz-nyilatkozatok szerint nyoma sincs annak, hogy harag lenne amiatt, mert lelkesen igent mondott Bajnaiék ajánlatára.

Egy kormányváltásnál majd azt mondják: kedves barátunk, te itten elprivatizáltál (lásd még lopás) néhány tízmilliárdot, szégyelld magad. Esetleg hátrébb sorolják a következő EP-listán. De az is lehet, hogy ebéd után nem kap csokit.

Ez a lépés látványosan veri a Fidesz azon kitételét, amely évekig így hangzott: ezekkel nincs alku. S ennek fényében szánalmas minden lemondatási felszólítás, parlamenti kivonulás, kordonbontás.

"Az állatok a disznókról az Emberekre, az Emberekről a disznókra, aztán a disznókról megint az Emberekre néztek, és már nem tudták megmondani, melyik az Ember, és melyik a disznó."

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz máv orwell andrási

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr571221432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása