HTML

Asztalfióka

Ezt a blogot - ellentétben más írásaimmal - valószínűleg a kutya sem fogja olvasni. Így viszont szabadon írhatok mindenről, mindenfélét - ahogy tényleg gondolom. Öncenzúra nélkül. (Mert Magyarországon nincs cenzúra, ááá, dehogy. ) Szóval minden megjelenhet - ahogy régen abban a bizonyos asztalfiókban.

Friss topikok

  • : Hát remélem, hogy majd sikerül...valami. (2010.04.12. 16:04) Április 11
  • Kivlov: "2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi miatt enyhe undorral, de csak elmennek, ... (2009.12.01. 20:01) Még egyszer a medvebőrről
  • Sziporka88: Best Of Michael Jackson: a 33 legnagyobb sláger! Töltsd le teljesen ingyen a popkirály életműválog... (2009.07.01. 16:14) Jacko, az átlagember

Linkblog

Fideszes a MÁV élén - magas labda a Jobbiknak

2009.07.01. 10:50 nybo

Mai hír: "Andrási Miklós, a Grid Zrt. igazgatója lett a MÁV Zrt. igazgatóságának elnöke, később pedig a cég vezérigazgatói posztját is megkapja a menedzser. Antali Károly jelenlegi kabinetfőnök közösségi közlekedési miniszteri biztos lesz." (Origó)

Úgy önmagában az persze nem volna fontos, hogy ki lesz ennek a csődtömegnek a főnöke, amit vasútnak hívunk. Ami ugyan csődtömeg az utasoknak, ám arra fixen jó, hogy évi néhány tízmilliárdot még ki lehessen belőle lopni - vezértől a bakterig viszi boldog-boldogtalan. Ezt mindenki tudja, nem különösebben érdekes.

Ámde. Andrási Miklós fideszes. Ahogy az Origó írja: "Andrási Miklós a Fidesz alapító tagja, az idei európai parlamenti választáson a Fidesz-KDNP listájának 46. helyén szerepelt."

Hát gratulálok, mármint a Fidesznek, ha ezt elfogadja. Mert mi más lesz ennek az üzenete, ha nem az, hogy a két párt tényleg mutyizik? Elhiszi majd valaki, hogy a Bajnai által kinevezett fideszes rak rendet a szoci tolvajbandában? Dehogyis. Ellenben azt sikerül elérni, hogy a Fidesz szavazóinak egy része lelkesen menjen a Jobbikhoz, azt látva: nincs különbség a Fidesz meg az MSZP között. Kéz kezet mos. Szoci nevez ki fideszest.

Bajnai ellenben ezt így kommunikálja (az Indexen keresztül ;): Andrási "jelölésével az a cél, hogy a legkésőbb 10 hónap múlva esedékes kormányváltással ne vegyen új irányt a MÁV átalakítása."

Mit lehet erre mondani? Ügyes...

 

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz máv jobbik mutyi

A bejegyzés trackback címe:

https://asztalfioka.blog.hu/api/trackback/id/tr561219648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása